Nieuws

'Fake news' van gemeente Hoogeveen

Het college van burgemeester en wethouders  van Hoogeveen (CDA, CU en Gemeentebelangen)  wil alles doen om de negatieve gevolgen van het veranderen van het klimaat tot een minimum te beperken. “Trumpiaans ontkennen heeft geen zin: het klimaat verandert” aldus onze stadsbestuurders in de media. 
Klinkt goed, maar wie naar de praktijk kijkt ziet dat het loze woorden zijn.

Lees verder

College visieloos over onderwijs in Hoogeveen

De Hoogeveense oppositiepartijen PvdA, D66, VVD en GroenLinks zijn furieus over hoe dit College omgaat met onderwijs en de huisvesting van scholen in Hoogeveen. ‘Een volledig gebrek aan visie en ambitie van het college’, stelt PvdA fractievoorzitter Inge Oosting.

Lees verder

Oproep kandidaten voor de gemeenteraad van Hoogeveen

Na een fantastische uitslag voor GroenLinks bij de landelijke verkiezingen gaan we door! Voor de lokale afdeling GroenLinks Hoogeveen zoeken we kandidaten die het tijd vinden voor verandering en daar op lokaal niveau vorm aan willen geven. We zijn op zoek naar kandidaten voor de fractie van GroenLinks voor de volgende raadsperiode.

Lees verder

Kies de raadsleden van Groenlinks!

GroenLinks Hoogeveen is gestart met de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Een belangrijke stap hierbij is het instellen van de kandidatencommissie.

Lees verder

Assessment voor nieuwe wethouder.

Anno Wietze Hiemstra neemt binnenkort afscheid om waarnemend burgemeester te worden in Appingedam

GroenLinks wil een assessment, een onderzoek naar de geschiktheid van de opvolger van wethouder Hiemstra van het CDA. Dit is een van de 33 voorstellen voor bestuurlijke vernieuwing die GroenLinks Hoogeveen gaat aanbieden aan de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders.

Lees verder

Pagina's