Mijn naam is Rolien van de Belt en ik ben sinds eind 2019 de Digital Media Manager van GroenLinks Hoogeveen . Ik ben al heel wat jaren lid en heb in het verleden voor GroenLinks in de Hoogeveense gemeenteraad gezeten. Tegenwoordig is sociale media ontzettend belangrijk , ook voor een politieke partij . Met veel plezier steek ik hier wat van mijn vrije tijd in!

Met veel trots en plezier ben ik bijna 2 periodes raadslid voor GroenLinks geweest . Inhoudelijk ben ik niet meer bezig met de lokale politiek maar ik ben wel actief voor de sociale media kanalen van onze afdeling. En ook in de campagne help ik graag een handje mee. 

Wat ik vooral belangrijk vindt is dat elke Hoogevener zich thuis voelt in onze mooie gemeente. Voldoende geld om van te leven,   fatsoenlijke en betaalbare huisvesting en voor iedereen toegankelijke voorzieningen zijn zaken waar ik mij graag voor inzet. Waar ik mij zorgen om maak is het toenemende gebrek aan vertrouwen in de overheid en de verrechtsing van de samenleving .  We moeten het samen doen en de sterkste schouders moeten de zwaarste lasten dragen . Eerlijk delen en opkomen voor wat kwetsbaar is. Daar sta ik voor en daarom is GroenLinks mijn partij !